Apoteket Frederiksberg Centret

Apoteket Frederiksberg Centret

Apoteket Frederiksberg Centret er vores sidste skud på stammen. Det åbnede den 1. december 2017. Apoteket følger centrets åbningstider.

ÅBNINGSTIDER

Mandag10:00 - 19:00
Tirsdag10:00 - 19:00
Onsdag10:00 - 19:00
Torsdag10:00 - 19:00
Fredag10:00 - 19:00
Lørdag10:00 - 17:00
Søndag10:00 - 17:00

Du finder os i plan 1, samme etage som Føtex og lige ved siden af centrets Informationsskranke ved rulletrapperne ud mod Solbjerg Plads.

Vi lægger vægt på at ekspedere receptpligtig og håndkøbsmedicin hurtigt men altid med en kompetent vejledning.

Vi har også gjort lidt ekstra ud af vores hudpleje sortiment. På dette apotek finder du nemlig Dr. Murad og Caudalie – to eksklusive serier ud over de serier, du normalt kender fra apoteket.

Kosttilskud Apoteket Frederiksberg CentretPå Apoteket Frederiksberg Centret har vi også et godt udvalg af kosttilskud og naturlægemidler i høj kvalitet.

Savner du vejledning i brug af kosttilskud, naturlægemidler eller homøopatiske lægemidler om supplement eller alternativ til medicin, så spørg personalet.

Vi har specielt uddannet personale som er bestemte på Apoteket Frederiksberg Centret og andre dage på Gl. Kongevej Apotek, hvor du også finder Sund og Rask – en shop-i-shop med et lidt større sortiment af Helseprodukter.

På apoteket har vi ofte produktdemonstrationer og gode tilbud i dagtimerne – og indimellem foredrag efter arbejdstid. Hvis du vil holdes opdateret med hvad vi tilbyder så find os på Facebook.

Ejerskab og drift

Apoteket Frederiksberg Centret er en filial til Frederiksberg Apotek, som også har Gl. Kongevej Apotek som filial. Alle tre apoteker ejes og ledes af Apoteker Lone Aagaard.

Den daglige drift på Apoteket Frederiksberg Centret foretages af Gülten Seyda Özer, som er Souchef.

Frederiksberg Centret ligger på

Falkoner allé 21
2000 Frederiksberg