Får du et barn hjem fra institutionen med ildrøde og varme kinder og er huden på de buttede barnehænder godt udtørret? Kulden og sneen sætter sine spor, især på huden i ansigtet og på hænderne.

Børns sarte hud, som ofte udsættes for kulde og frost i flere timer på legepladsen trænger en til kærlig behandling, når de kommer hjem.

Plej udtørret hud inden sengetid

Er huden allerede godt udtørret og måske rødmet og sprækket, så er det en god ide at smøre barnet med en mild reparerende ansigtcreme om aftenen inden sengetid. Så får cremen lov at arbejde og genopbygge huden imens barnet sover. Vi kan bl.a. anbefale Skin-Cure fra Dermalog, som er en skånsom og genopbyggende ansigtscreme til udtørret hud. Er huden på kroppen også tør og irriteret, har vi flere varianter af rensende gel og kroplotion til tør hud. Alle hudplejeprodukterne på apoteket er milde og kan sagtens bruges af både børn og voksne.

Kuldecreme som beskyttelse

Går dit barn i udflytterinstitution – eller opholder sig generelt meget ude, så kan det være en god ide at smøre den vandfri kuldecreme Ceridal på kinderne og hænderne inden afgang om morgenen. Den er meget fed og virker beskyttende på huden.

Produktet er norsk og er særligt velegnet til børn.