Er recepten kommet?

På Frederiksberg og Gl. Kongevej Apotek har du flere muligheder for at finde ud af, om din elektroniske recept er kommet ind på receptserveren.

  • Medicinkortet - er recepten kommet?Download app’en Sundhedskortet til din smartphone i App Store eller Google Play. Her kan du se, om din recept ligger klar på serveren, og hvor mange udleveringer, du har tilbage. I App’en kan du desuden anmode din læge om at forny din recept.
  • På sundhed.dk kan du også få overblik over dine recepter. Du skal bruge Nem ID for at logge ind.
  • Ring til apoteket og tast 2 for at høre, om der er kommet en elektronisk recept fra din læge. Du vil blive bedt om at indtaste dit CPR-nummer efterfulgt af #. Du vil nu blive oplyst om der ligger recepter på serveren. Bemærk, at der skelnes mellem, om en recept er mere eller mindre end 14 dage gammel.
  • Scan dit sundhedskort på apoteket, hvor du trækker et nummer. Der vil blive vist en tekst med beskeden ”der er medicin på serveren”, hvis der er kommet en recept inden for de seneste 14 dage.

Du vil kunne se recepter som er udskrevet elektronisk til receptserveren, det er langt de fleste recepter. Har lægen sendt en recept på fax eller indleveret den per telefon, vil du ikke kunne se recepten her.
Ring da til apoteket, hvis du vil sikre dig, at vi har modtaget den.