Gl Kongevej Apotek Gl Kongevej 76

Gl. Kongevej Apotek ligger i hjertet af indre Frederiksberg mellem Værnedamsvej og Codan. Vi har til huse i store lyse lokaler med store skydedøre, hvor barnevogne let kan komme ind.

Åbningstiderne på Gl. Kongevej Apotek er:

Mandag:     9:30-18:00

Tirsdag:      9:30-18:00

Onsdag:      9:30-18:00

Torsdag:      9:30-18:00

Fredag:       9:30-18:00

Lørdag:       10:00-15:00

Søndag:      LUKKKET

Gl Kongevej Apotek selvvalg Gl. Kongevej Apotek har en stor selvvalgsafdeling, og vi lægger særlig vægt på personlig pleje. Hvis du skal have medicin på recept, skal du trække et nummer, så betjener vi dig ved receptskranken. Skal du have håndkøbsmedicin, kosttilskud, naturliglægemidler, hudpleje eller andre artikler til personlig pleje, skal du også trække et nummer.

Sund og Rask Gl Kongevej ApotekPå Gl Kongevej Apotek finder du også Sund og Rask Helsekost. Det er en shop-i-shop med kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske lægemidler, til dig som ønsker et supplement din medicinske behandling eller et alternativ. På Gl Kongevej Apotek har vi god tid til at vejlede dig de naturmedicinske behandlingsformer. Vi har personalet som er specielt uddannet til dette – og er vedkommende ikke til stede når du kommer, vil vi altid gerne tilbyde at ringe dig op.

Drift og filial

Gl. Kongevej Apotek er en filial til Frederiksberg Apotek, som også har Apoteket Frederiksberg Centret som filial. Alle tre apoteker ejes og ledes af Apoteker Lone Aagaard. Den daglige drift på Gl. Kongevej Apotek foretages af Mette Hagen Petersen, som er Souchef.

Du finder os her:

Vis stort kort