Gl Kongevej Apotek Gl Kongevej 76

Gl Kongevej Apotek ligger i smørhullet af det Indre Frederiksberg lige mellem det pulserende forretnings- og caféliv på Værnedamsvej og søerne. Buslinjerne 26 og 31 stopper lige ved døren.

Åbningstiderne på Gl. Kongevej Apotek er:

Mandag:     9:30-18:00

Tirsdag:      9:30-18:00

Onsdag:      9:30-18:00

Torsdag:      9:30-18:00

Fredag:       9:30-18:00

Lørdag:       10:00-15:00

Søndag:      LUKKKET

 

Vi tilbyder kvalitetsprodukter inden for både babypleje, hudpleje og kosttilskud samt en servicemindet og kompetent rådgivning ved køb af medicin. 

Indgangen til Gl Kongevej Apotek er en skydedør, hvor barnevogne og kørestole har let adgang direkte fra gaden. Apoteket har store vinduespartier, som er ideelle til flotte vinduesudstillinger. 

 

 

Apotekets facade er desuden udstyret med en Apomat, hvor du kan bestille medicin til afhentning uden for apotekets åbningstid.

Gl Kongevej Apotek er stilrent indrettet med en stor selvvalgsafdeling og god plads til især hudpleje – samt veldefinerede områder til kosttilskud, personlig pleje og babypleje. Apoteket har et bredt sortiment inden for alle varekategorier fra de prisvenlige klassikere til de mere lukrative serier som fx hudpleje med økologiske olier, kosttilskud og urtepræparater i høj kvalitet og efterspurgt babyplejeprodukter til de kræsne forbrugere. 

Kort fortalt – et klassisk apotek med en fantastisk beliggenhed i rummelige velindrettede lokaler med et bredt produktudvalg.

Drift og filial

Gl. Kongevej Apotek er en filial til Frederiksberg Apotek, som også har Apoteket Frederiksberg Centret som filial. Alle tre apoteker ejes og ledes af Apoteker Lone Aagaard.

Den daglige drift på Gl. Kongevej Apotek foretages af Mette Lindegaard Duus Andersen, som er Souchef.

Du finder os her:

Vis stort kort