Apoteket er en travl arbejdsplads og hver dag kontrolleres og ekspederes flere hundrede recepter på apoteket. På nogle tidspunkter vil du opleve at du skal stå i kø inden du bliver ekspederet, mens du andre gange kan gå direkte til kassen. Hvis du skal købe håndkøbsmedicin, kosttilskud eller hudplejeprodukter, skal du ikke trække et nummer men blot gå direkte til håndkøbsskranken.

Apoteket arbejder hele tiden på at holde ventetiderne nede og på Frederiksberg og Gl. Kongevej apotek er målet at den samlede gennemsnitsventetid er mindre end 5 minutter og at 95 % af kunderne venter i mindre end 10 minutter.

Ventetidsstatistik

Apotekerforeningen har udarbejdet en ventetidsstatistik på baggrund af tidligere ugers ventetider på landets apoteker. Ventetiden er den tid der går fra en kunde trækker et nummer, til kunden kaldes frem til receptskranken og skemaet er beregnet ud fra den gennemsnitlige målte ventetid. Du kan bruge statistikken til at sammenligne ventetider på apoteket og se om der er tidspunkter hvor der statistisk set er kortere ventetid end andre. Der kan naturligvis være perioder hvor vi har meget travlt og ventetiden vil være længere end det fremgår af statistikken.

Apotekets ventetiderSe statistikken for ventetiderne på Gl. Kongevej Apotek

Se statistikken for ventetiderne på Frederiksberg Apotek